De Klussenier Pascal Bisschops
De Klussenier Pascal Bisschops

Burgemeester Lemmensstraat 281
6163 JJ Geleen

Dien uw offerte-aanvraag in   

046 204 15 61
06 4847 5342
pascalbisschops@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 64613674

Even voorstellen

Mijn naam is Pascal Bisschops, samen met Audrey en onze kinderen woon ik met veel plezier in Geleen. Bent u op zoek naar een professionele en veelzijdige vakman? Voor alle verbouw- en renovatiewerkzaamheden bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik ben werkzaam geweest in verschillende takken van de renovatiebranche. Ik heb erg veel ervaring in de elektra en als schilder. Naast mijn werk werd ik regelmatig ingeschakeld door bekenden en familie om klussen uit te voeren. Hierdoor kan ik de meest uiteenlopende werkzaamheden uitvoeren.

U kunt mij inschakelen voor alle renovatie- en verbouwwerkzaamheden in en rond uw woning. Denk bijvoorbeeld aan elektrawerk, tegelwerk, schilderwerk en timmerwerk. Maar ook het plaatsen van een complete badkamer, keuken of installatiewerk.

Door mijn vakmanschap en professionele instelling kan ik uw verbouwing van aanvraag tot oplevering voor u realiseren, zo heeft u één aanspreekpunt. Als Klussenier heb ik de mogelijkheid materiaal in te kopen voor een eerlijke prijs. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. U ontvangt 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken. Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf op www.klussenierpascalbisschops.nl.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...